Halvin puhelinliittymä

halvin puhelinliittymä

Halvin puhelinliittymä löytyy vertailemalla

Halvin puhelinliittymä löytyy jokaiselle käyttäjälle vertailemalla eri liittymävaihtoehtoja. Puhelinliittymän valintaan vaikuttavat monet tekijät, joten yhtä selkeästi halvinta liittymää on vaikea määritellä. Liittymän hintaan vaikuttaa myös sen hetkiset voimassa olevat liittymätarjoukset.

Liittymävertailutaulukon avulla jokainen käyttäjä voi kätevästi etsiä itselleen ja muille perheenjäsenille edullisimman puhelinliittymän. Puhelinliittymä on aika vaihtaa toiseen, kun olemassa olevan liittymän tarjousjakso on umpeutumassa, nykyinen liittymä ei enää ominaisuuksiltaan vastaa tarvetta tai käyttäjä ei ole enää tyytyväinen nykyisen liittymän hintaan.

Liittymävertailu kannattaa aloittaa katsomalla tämän hetkisestä puhelinlaskun erittelyosasta, kuinka paljon puheaikaa kerääntyy kuukaudessa? Kuinka paljon lähettää viestejä? Kuinka paljon käyttää dataa elokuvien ja videoiden katsomiseen? Kun nämä asiat on selville, on helppo aloittaa tarkempi liittymävertailu neljän suurimman teleoperaattorin välillä.

Näin vertaat liittymiä:

  1. Avaa Radiomega.fi puhelinliittymät
  2. Näet heti taulukossa Telia liittymät, Elisa liittymät, Moi liittymät sekä DNA liittymät
  3. Selaa taulukkoa alaspäin ja vertaa liittymien ominaisuuksia
  4. Näet liittymien hinnat ja kaikki tärkeät ominaisuudet liittymästä
  5. “Lue lisää”- kohdasta saat lisätietoa ja “tilaa”- kohdasta pääset tilaamaan kyseisen liittymän.

Liittymän valinnan jälkeen valitsemasi teleoperaattori irtisanoo nykyisen liittymäsi ja saat postitse uuden SIM-kortin. Kortti tulee vaihtaa uuteen, kun nykyinen sopimus on vaihdettu. Saat tästä tarkemmat ohjeet, kun uusi liittymä on liitetty valitsemallesi operaattorille. Liittymävaihdoksen yhteydessä saat säilyttää nykyisen puhelinnumerosi.

Aloita liittymävertailu, koska sinulle parhaiten sopii. 

 

Millä operaattorilla on halvin puhelinliittymä?

Kilpailu teleoperaattoreiden välillä on kovaa. Tämä on aina kuluttajan kannalta hyvä asia, kun jokainen operaattori pyrkii tarjoamaan asiakkaille houkuttelevia liittymätarjouksia. Liittymien hinnat ovat viime vuosina tippuneet roimasti alas, vaikka tekniikka on kehittynyt huimasti. Nykyään operaattoreilta saa huippunopean 5G liittymän monipuolisilla ominaisuuksilla tai rajattoman liittymän käytön edullisen hintaan. Toki, jos ei halua maksaa liittymästä kiinteää kuukausihintaa, vaan mielummin maksaa liittymästä vain oman käytön mukaan, löytyy tähänkin tarkoitukseen hyviä vaihtoehtoja. Koska käyttötottumukset ovat niin erilaisia, on vaikea määrittää mikä kenellekin on se halvin puhelinliittymä. Jokainen käyttäjä osaa itse määritellä millaisia ominaisuuksia pitää liittymässä tärkeinä ja paljonko on valmis maksamaan puhelinliittymästä?

Oli päätöksesi millainen tahansa, tärkeintä on että vertaat ensin ja päätät vasta sitten. Näin löytyy sinulle halvin puhelinliittymä.

 

Mistä tiedän, onko minulla halvin puhelinliittymä?

Sen selvittäminen on helppoa.

Ota esille nykyinen puhelinerittelyosa mistä näet puheajan, tekstiviestit ja datan määrän. Vertaa niitä puhelinliittymävertailutaulukossa esillä oleviin liittymävaihtoehtoihin. Näet nopeasti maksatko tällä hetkellä puhelinliittymästä liikaa vai ihan sopivan hinnan?

Puhelinliittymän vaihtaminen edullisempaan onnistuu tarvittaessa vaivattomasti. Valitsemasi teleoperaattorin jälkeen he hoitavat nykyisen liittymäsi irtisanomisen puolestasi. Saat postitse uuden SIM-kortin ja kun se on aika vaihtaa uuteen, saat siitä tarkemman ilmoituksen. Siihen asti olemassa oleva liittymäsi toimii ilman katkoksia.