Liittymätarjous.fi

Liittymätarjous.fi

Liittymätarjous.fi palvelu on apuna, kun valitset puhelinliittymän

Nykyisin lähes jokaisella koululaisella aina eläkeikäiseen saakka on käytössään matkapuhelin. Kännykkää käytetään kauppaostoksiin, laskujen maksuun, palveluiden tilaamiseen, ystävien kanssa yhteydenpitoon sekä tiedon hankintaan. Kännykän tulee toimia vaivattomasti niin kotona, matkoilla kuin mökillä. Ei ole siis yhdentekevää millainen matkapuhelin on käytössä ja millaisen puhelinliittymän valitsee kännykkäänsä. Puhelinliittymän valintaan vaikuttaa käyttäjän ikä ja käyttötottumukset. Liittymissä löytyy valinnanvaraa joka lähtöön ja jokaisella teleoperaattorilla on hieman toisistaan poikkeavat liittymävaihtoehdot.

Käyttäjän voi olla vaikea arvioida ja tietää millainen liittymä sopii juuri hänelle ja kuinka liittymävertailun voisi tehdä mahdollisimman sujuvasti ja nopeasti ilman hermojen menetystä. Liittymien vertailussa ja edullisten liittymätarjousten löytämisessä käyttäjän apuna toimii helppokäyttöinen Liittymätarjous.fi palvelu. Palvelu esittelee selkeällä tavalla suosituimpien teleoperaattoreiden liittymätarjoukset sekä voimassa olevat puhelinliittymät. Usein vertailun avulla löytyy paras liittymätarjous.

Käyttäjän on helppo vertailla liittymät liittymävertailutaulukon avulla ilman, että hänen tarvitsee surffailla sivustolta toiselle ja pistää mieleen mitä liittymiä kukin teleoperaattori tarjosi. Käyttäjä näkee yhdellä silmäyksellä neljän suurimman operaattorin puhelinliittymävaihtoehdot, niiden ominaisuudet sekä hinnat. Lähes aina liittymävertailun avulla löytyy markkinoiden halvin puhelinliittymä, joka vastaa käyttäjän käyttötottumuksia parhaalla tavalla.

On hyvä kuitenkin muistaa, ettei aina kannata vertailla liittymätarjouksissa vain pelkkää puhelinliittymän hintaa, vaan kokonaisuutta. Esimerkiksi puhelinliittymä ilman rajatonta datan käyttöä ei ehkä ole paras vaihtoehto henkilölle, joka käyttää nettiä päivittäin useamman tunnin ajan. Kun taas liittymä lapselle tulee valita lapsen iän ja käyttötarkoituksen mukaan. Esimerkiksi jos lapselle hankitaan ensiliittymä vain siitä syystä, että hän saa vanhempiinsa yhteyden työpäivän aikana, ei lapselle ole järkevää hankkia liittymää rajattomalla puhepaketilla.

Jokainen käyttäjä ja lapsen huoltaja tietää parhaiten millainen puhelinliittymä on paras valita, kunhan liittymävertailu on tehty mahdollisimman selkeäksi. Tähän oikeanlaisen työkalun tarjoaa Liittymätarjous.fi.

 

Näin valitset edullisimman puhelinliittymän mikä vastaa sinun käyttötottumuksiasi

Puhelinliittymän valinta on tehty Liittymätarjous.fi taulukon avulla asiakkaalle hyvin helpoksi. Voit alkuun esittää itsellesi seuraavat kysymykset niin teet itsellesi sekä perheenjäsenillesi liittymän löytämisestä entistä helpompaa.

  • Käytätkö nettiä paljon?
  • Teetkö puhelimen välityksellä osan töistä esim. onko osa palavereista videopuheluita?
  • Matkusteletko paljon ja näin ollen sinulle tulee ulkomaanpuheluja?
  • Puhutko ja viestitteletkö paljon päivän mittaan?
  • Onko puhelimen käyttösi satunnaista ja tarvitset puhelinta vain välttämättömien asioiden hoitamiseen?
  • Tuleeko liittymä itsellesi vai lapselle?
  • Haluatko samalla keskittää koko perheen liittymät samalle operaattorille?

Liittymätarjous.fi palvelussa on esiteltynä neljän suosituimman teleoperaattorin liittymät selkeässä vertailtavassa muodossa. Tarkastele Telian liittymiä, Elisan liittymiä, DNA:n liittymiä ja Moi liittymiä keskenään ja katso mikä operaattoreista tarjoaa edullisimpaan hintaan liittymän millaisen sinä tai perheenjäsenesi tarvitsevat. Asiakkaan ei tarvitse liittymien vertailua varten rekisteröityä mihinkään ja taulukossa olevat liittymät päivittyvät aina reaaliaikaisesti vastaamaan tarjolla olevia liittymätarjouksista ja voimassa olevia liittymävaihtoehtoja.

Kun sopiva liittymätarjous löytyy asiakas klikkaa kohtaa “tilaa” ja hän siirtyy liittymän tilaussivulle. Puhelinliittymän tilaaminen tapahtuu muutamassa minuutissa ja tilauslomakkeen täyttämisen yhteydessä asiakas antaa teleoperaattorille luvan irtisanoa nykyisen puhelinliittymän. Kunnes uusi liittymä on käytössä, toimii olemassa oleva puhelinliittymä kuten ennenkin ilman katkoksia. Asiakas saa pitää liittymävaihdon yhteydessä nykyisen puhelinnumeron, mutta halutessaan asiakas saa vaihtaa puhelinnumeron toiseen.

Liittymätarjous.fi