Liittymätarjous

liittymätarjous

Liittymätarjoukset vertailussa

Nykypäivänä jokainen koululaisesta vanhempaan ikäluokkaan saakka käyttää kännykkää ja tablettia uutisten selailuun, tiedon hankintaan, ostosten ja palveluiden tilaamiseen. Liittymältä toivotaan nopeutta ja monipuolisuutta mahdollisimman edulliseen hintaan.

Suomessa toimii tällä hetkellä neljä suurempaa teleoperaattoria Elisa, Telia, DNA ja Moi. Jokainen näistä pyrkii antamaan käyttäjälle kattavan puhelinliittymä valikoiman.

Liittymätarjoukset vaihtelevat operaattoreiden välillä ja löytääkseen sopivan liittymätarjouksen käyttäjän on aikaisemmin täytynyt käydä jokaisen operaattorin sivulla tarkistamassa tarjoukset.

Nyt sopiva liittymätarjous löytyy yhdellä kerralla selkeän liittymätaulukon avulla. Liittymävertailu onnistuu siten, että selailet eri vaihtoehtoja ja kun sopiva liittymätarjous osuu kohdalle, klikkaat vain kohtaa “tilaa”.

Puhelinliittymät ovat lähes aina määräaikaisia ja nykyisen liittymän irtisanomisen hoitaa teleoperaattori. Käyttäjä saa liittymävaihdoksen myötä pitää nykyisen puhelinnumeron näin halutessaan.

Liittymän vaihtaminen toiseen tuo lähes poikkeuksetta säästöä tämän hetkisiin puhelinlaskuihin.

 

Miksi liittymätarjous usein hyödynnetään?

Mieti onko joku alla olevista kohdista sellainen, jonka vuoksi sinun kannattaisi harkita liittymän vaihtamista tai uuden ottamista?

  • Et ole tyytyväinen nykyiseen liittymääsi
  • Mietit, maksatko liikaa nykyisestä liittymästäsi?
  • Et ole pitkään aikaan vertaillut liittymätarjouksia
  • Kaipaat liittymään tiettyjä ominaisuuksia
  • Puhelimesi nettiyhteys pätkii ja on hidas
  • Etsit liittymää lapsellesi.

 

Minkä operaattorin liittymätarjous on halvin?

Tähän ei ole yhtä selkeää vastausta.

Jokaisella sivuston operaattorilla on todella hyviä liittymätarjouksia asiakkaille. Se minkä käyttäjä kokee hyväksi ja edulliseksi tarjoukseksi, on aina kiinni käyttäjän liittymätarpeesta.

Osa etsii liittymää lapselle, osa kaipaa lisää nopeutta puhelimeen halpaan hintaan, osalle edullinen puhepaketti kiinteällä kuukausihinnalla olisi juuri nyt tarpeen.

Halvin liittymätarjous ei ole paras ratkaisu, jos liittymän ominaisuudet eivät ole sellaisia mitä oikeasti tarvitsee. Valitse siis liittymätarjous omien käyttötottumustesi ja – tarpeen mukaan. Älä turhaan ota ensimmäistä vastaan osuvaa liittymätarjousta vain houkuttelevan hinnan vuoksi.

Tästä syystä liittymävertailu on hyvä ottaa käyttöön RadioMega.fi etusivulta. Näet kaikkien suurimpien teleoperaattoreiden liittymät yhdellä silmäyksellä ja näin sinun on huomattavasti helpompi hahmottaa millaisen liittymän tarvitset itsellesi ja/tai muille perheenjäsenille.

 

Kuinka usein liittymä kannattaisi vaihtaa uuteen?

Liittymätarjousten hyödyntäminen on usein vain omasta aktiivisuudesta kiinni. Jos liittymään on tyytyväinen ei sitä ole syytä vaihtaa, mutta suositeltavaa olisi noin vuoden välein ainakin tarkistaa uusimmat liittymätarjoukset.

Jos liittymä on ollut vuosia sama, on markkinatilanne hinnoittelun ja liittymien ominaisuuksien osalta varmasti jo muuttunut huimasti. Liittymätarjouksen myötä käyttäjä saa edullisemman liittymän ja usein myös nopeudet ovat kasvaneet, joten säästön lisäksi myös liittymän ominaisuudet ovat parantuneet. Lyhyesti sanottuna saat halvempaan hintaan, paremman liittymän.