Puhelimen näytön korjaus

  • Rikkoutuiko puhelimen näyttö?
  • Mietitkö vaihtoehtoja näytön korjaukseen?
  • Mitä puhelimen näytön korjaus ylipäätään maksaa?
  • Miten voisin saada puhelimen näytön kuntoon mahdollisimman edullisesti?

Näihin kysymyksiin saat vastaukset tässä artikkelissa. 

puhelimen näytön korjaus

Puhelimen näytön korjaus huolto – ja korjausliikkeessä

Puhelimen näytön korjaus huolto- ja korjausliikkeessä maksaa mallista ja merkistä riippuen satoja euroja. Jos puhelimen omistajalla tai huoltajalla on matka – tai kotivakuutus voi vahinko olla korvattavissa sen kautta. Vakuutuksen käyttäminen matkapuhelimen korjaukseen tulee kuitenkin täyttää tietyt kriteerit, joten vakuutuksen kautta puhelimen näytön korjaaminen ei ole aina mahdollista. Vakuutuksessa voi olla myös sen verran korkea omavastuuosuus, että henkilön tulee pohtia kannattaako puhelimen näyttö korjata vai onko järkevämpää ostaa uusi puhelin? Nämä asiat kannattaa aina selvittää ennen huolto-ja korjausliikkeeseen menoa. Näin liike pystyy suoraan veloittamaan vakuutusyhtiötä puhelimen korjauksesta.

Varsinkin lapsiperheissä puhelimet ovat kovilla. Pienet naarmut puhelimen näytössä eivät useinkaan haittaa, mutta suurempi särö näytössä haittaa viestien lukemista ja katselemista. Ja varsinkin, kun näytön korjaus ei anna mitään takeita sille, etteikö näyttö voisi olla taas muutaman kädestä lipsahduksen jälkeen olla rikki. Koska puhelimen näytön korjaus liikkeessä maksaa huomattavasti, ovat monet päätyneet korjaamaan näytön itse. Ihan pelkällä teipillä ja liimalla sitä ei kannata tehdä, mutta oikeanlaisilla työvälineillä ja osilla näytön korjaus kotona onnistuu.

Puhelimen näytön korjaus kotona

Korjaamalla näytön itse siihen tarvittavilla luotettavilla välineillä ja osilla, on rahallinen säästö jopa 80 % vähemmän kuin, jos näyttö korjattaisiin huolto- ja korjausliikkeessä. Jo pelkästään rahallinen säästö houkuttelee puhelimen näytön korjaamiseen kotona.

Tokoitech verkkokaupasta puhelimen näytön korjaukseen löytyy juuri oikeanlaiset työvälineet, osat ja muut tarvikkeet.

Tokoitech myy vain osia, jotka on kotikonstein asennettavissa. Asennukseen ei tarvita sellaisia työkaluja, joita ei tule mukana tai joista ei ole mainittu erikseen asennusohjeissa.

Saat aina kaikki puhelimen korjaukseen tarvittavat työkalut ja osat Tokoitech verkkokaupasta, eikä sinulla tarvitse olla entuudestaan minkäänlaista kokemusta matkapuhelimen korjauksesta.

Puhelimen näytön korjaus kotona vaatii vain hyvän tilan, kuten keittiön pöydän johon irrotettavat osat on selkeä lajitella sekä riittävästi aikaa. Kun näytön korjauksen aloittaa, kannattaa se yrittää hoitaa kuntoon saman päivän aikana ettei ruuvit tai muut osat pääse katoamaan. Mallista ja merkistä riippuen korjaukseen menee aikaa, koska puhelimen näytön korjaus vaatii tarkkuutta. Noudata annettuja ohjeita vaihe vaiheelta.

Palautteiden perusteella ovat monet olleet tyytyväisiä kotikonstein puhelimen korjaukseen. Se fiilis mikä siitä tulee, kun onnistuu korjaamaan itse puhelimen ja vielä todella edulliseen hintaan.

 

Lue lisää samasta aiheesta: VertaaLiittymät.fi / puhelimen näytön korjaus